НАШАТА СЕРИЯ ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

С дегенеративните  изменения идва и промяната в нашето излъчване, кожата губи своя блясъкт,  свежест и еластичност . Благодарение на свойствата  на хиалуроновата киселина, възвръщането на младежкия вид на кожата, вече е възможно да бъде постигнато с дермални филъри от ново поколение. С линията  ART FILLER® by FILLMED, може да изглеждате така, както се чувствате отвътре!

 

ВЪЗРАСТ И УВЕРЕНОСТ

 

Филърите доказано влияят на психиката на пациента: 73 % от пациентите уаствали в клинично проучване, проведено от LAb. FILLMED споделят за положителна посока в представата им за себе си, 64 % са по-уверени, а 55 % от тях се чувстват по-енергични. Мнозинството споделят за видимо подобрен вид на лицето и по-добро качество на кожата. След поставянето на филърите пациентите изглеждат средно с 2-3 години по-млади от действителната си възраст.

 

* Проучване на 1000 жени във Франция през март 2016 г. **934 души, интервюирани в Европа през 2017 г. от техните лекари след инжектиране на поне един от продуктите от гамата FILLMED ART FILLER® според въпросника за самочувствие на Розенберг

360° ХОЛИСТИЧЕН ПОДХОД

В естетичната медицина, грижата за кожата и красотата, нищо не трябва да бъде третирано по отделно. Древните философии отдавна са осъзнали предимствата на холистичния подход към цялостното благосъстояние.

Изключително важен за Лаборатории FILLMED е именно 360° холистичен подход към красотата. Нашата цялостна програма за подмладяване на кожата е създадена с цел да поддържа, хидратира, ревитализира, обновява, запълва и извайва всеки отделен слой на кожата. Нашата философия е да проектираме и разработваме протоколи, които не само забавят процеса на стареене, но и подобряват цялостното състояние на кожата.

 

Зачитането на индивидуалността на всеки пациент е един от основните двигатели на развитието на всички наши продукти.

MEDICAL HIGHLIGHTING

MEDICAL HIGHLIGHTING BY FILLMED е нов, иновативен и ослепителен протокол, вдъхновен от техниките на известните гримьори, за да улавя светлината и да озари лицето.

А целта? Да разкрие вашата естествена красота. За перфектна кожа идеална за селфита!

Вдъхновен от техниките за гримиране. Канюлата/иглата замества четката, чрез леко извайване на специфичните зони на лицето.

Брошура

 

Ask your doctor for your adapted laboratoires Fillmed treatment