КАКВО Е ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ?

Хиалуроновата киселина е молекула, която се среща естествено в човешкото тяло. Тя е един от основните компоненти на извънклетъчния матрикс в кожата. Тази молекула има отличен капацитет за задържане на вода (може да задържи 1000 пъти собственото си тегло във вода) и спомага за по-плътна и тонизирана кожа. С напредването на възрастта количеството  и качеството на хиалуронова киселина в тялото намаляват значително. Кожата губи своята еластичност, става по-суха , без тонус и блясък. Стимулирайки синтеза на собствена хиалуронова киселина, фините линии и бръчки могат да бъдат коригирани , а плътността на кожата възстановена.

.

TRI-HYAL® ТЕХНОЛОГИЯ

В основата на линията ART FILLER® е TRI-HYAL® TECHNOLOGY, абсолютна иновация в научноизследователската дейност на специалистите на FILLMED LABORATOIRES. Геловете са създаени от хиалуронова киселина с неживотински произход и се отличават с перфектната комбинация от хиалуронови киселини с много дълги вериги и такива с дълги вериги,  благодарене на които  се формират подвижни връзки помежду им и придават на гела изключителни пластични свойства, скулптиращи и обемни характеристики.  Добавена е и свободна хиалуронова киселина, която оптимизира лекотата на инжектиране.

Всеки продукт ART FILLER® е създаден с конкретна цел и предназначен за третиране на определена зона или индикация. Плавността, гъвкавостта и прецизността са символите на тази революционна гама продукти.

4 ТЕКСТУРИ: 4 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОРЕКЦИЯ